Klankschalen
Klankschalen

Klankschalensessies/massages bij Galerie Jacoba

Het fenomeen van de klankschalen, ook wel zingende schalen of Tibetan Bells genoemd, begint een grotere bekendheid te worden. In een ongedwongen en rustmakende sfeer genieten van de helende en ontspannende klanken van de diverse klankschalen.

Klankschalen kunnen ingrijpende veranderingen teweegbrengen in lichaam, ziel en geest van de mens. Hun trillingen worden niet alleen met het oor opgevangen, maar met het gehele lichaam, met alle cellen. De geluidvibraties van de zingende klankschalen brengen jou in harmonie met jezelf.

Het is een methode om het lichaam te balanceren. Wanneer het menselijk lichaam een blokkade heeft opgebouwd vormen de moleculen een soort cluster. De trillingen van de klankschaal trillen deze clusters los, zodat de energie weer kan stromen en de cliŽnt ervaart een gevoel van diepe ontspanning.

Klankschalen worden gemaakt van zeven verschillende metalen die elk een specifiek geluid produceren met veel boventonen, al deze klanken samen zorgen voor het zingen van de schaal.
De zeven metalen zijn:

1. Goud Zon
2. Zilver Maan
3. Kwik Mercurius
4. Koper Venus
5. Ijzer Mars
6. Tin Jupiter
7. Lood Saturnus

Deze metalen zorgen voor de specifieke doorzingende klank van de schaal. Klankschalen zorgen voor een diepgaande ontspanning, het terugkeren van onze geestelijke en lichamelijke balans. Door verschillende oorzaken raken we, in deze haastige wereld, snel in onbalans. Het opnieuw scheppen van een sterke emotionele basis zet ons weer vaak met beide voeten op de grond.
Klankschalen hebben hierdoor een therapeutische waarde.

Edelsmeden bij Galerie Jacoba
Edelsmeden bij Galerie Jacoba